Μενού

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων

Υπαναχώριση Προϊόντων

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Έπιπλο Τσιώγκας μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο tsiogas.gr.

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσων του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Έπιπλο Τσιώγκας, έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγο αλλαγής γνώμης, θα χρειαστεί να στείλετε αίτημα στο itsiogkas@gmail.com  με την απόδειξη αγοράς σας και το έντυπο παραγγελίας σας. Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία όπως παραλήφθηκε. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων εκτός και αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγο κατασκευαστικού ελαττώματος. Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να φροντίσετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας στη διεύθυνση Κασομούλη 10, Κοζάνη, ΤΚ 50100.

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει τα αγορασμένα προϊόντα εντός 14 ημερών από την στιγμή της παραλαβής. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε το κατάστημα Έπιπλο Τσιώγκας δεν είναι υποχρεωμένο να κάνει αποδεκτή την όποια υπαναχώρηση ή αντικατάσταση του προϊόντος.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει σε περίπτωση που τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής ή που δεν υπάρχει σε απόθεμα και χρειάζονται ειδική παραγγελία από τον (προμηθευτή/κατασκευαστή) καθώς επίσης και από τα προϊόντα τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.